Velkommen til vår cateringtjeneste med skreddersydde løsninger! Vi er stolte av å tilby deg en cateringopplevelse som er helt unik og tilpasset akkurat dine behov.
Se cateringtilbudet vårt under
(bløtdyr, fisk, soya, hvetegluten, egg, melk, mandel)
Trykk for mer info
Flamberte kamskjell med ørretrogn og ponzusaus.
Andebryst, smørdampede grønnsaker, ovnsstekte småpoteter og sherrysjy.
Melkesjokolademousse med et «hjerte» av citruskrem, -dyppet i konfektsjokolade og servert på speil av friskpresset bringebærcoulis.
(skalldyr, fisk, hvetegluten, egg, melk, mandel, hasselnøtt)
Trykk for mer info
Hvitløksfreste, argentinske villreker med varm paprikasaus tilsmakt med whisky og rosmarin, garneres med frisk asparges.
Chateaubriand av okse, rødvinsaus og sesongens grønnsaker.
Pasjonsfruktcolonne med røde bær.
(fisk, sennep, melk, hvetegluten, rug gluten, egg)
Trykk for mer info
Husets cognac – og dillgravede laks. Hovmestersaus. - eller: Røykbakt superior-laks med urtecreme, syltet slangeagurk og grovt flatbrød.
Helstekt filet av hjort med kremet akevittsaus og urtestekte poteter.
Husets egen Creme Brulee. ** Ved ekstern catering er bestiller ansvarlig for retur av dessertskålene til vårt Hovedkjøkken.
(melk, skalldyr, egg, fisk, hvetegluten, pistasienøtt)
Trykk for mer info
Husets moderne rekecocktail med håndpillede reker, ørretrogn og frisk asparges.
Helstekt, mørnet ytrefilet av okse med urte- og steinsoppsaus, sesongens grønnsaker.
Pistasjmousse med bringebær og bærcoulis.
(bløtdyr, melk)
Trykk for mer info
Pannestekte kamskjell med eplereduksjon på Hardangerepler.
Gjøkalvfilet med kremet edelostsaus og friske grønnsaker.
Rørospanacotta med rårørte bringebær.
(egg, melk, mandel, skalldyr, hvetegluten)
Trykk for mer info
Gulrotsuppe med hummerhale og sprøstekt bacon.
Helstekt indrefilet av okse med cremet morkel- og kantarellsaus.
Solbærmousse og sitron på mandelbunn. Friskpresset bringebærcoulis.
(fisk, hvetegluten, egg, melk)
Trykk for mer info
Limemarinert salmalaks med mango, avocado, chili og granateplekjerner.
Gorgonzola-spekket Hovelsrud-kylling, Tagliatelle, rødvinsaus og sesongens grønnsaker.
Trio; Hvit, – mørk og melkesjokolade lagt lagvis, bærcoulis.
(fisk, melk)
Trykk for mer info
Ovnsbakt hellebarn på søtpotetpurè og gress- og ramsløks beurre blanc.
Villhjort indrefilet med bakte rotgrønnsaker, kremet viltsaus og Vildmosepoteter.
Hvit sjokoladepannacotta med økologisk rømme og pasjonsfruktcoulis.
(egg, melk, mandel, skalldyr, fisk, hvetegluten)
Trykk for mer info
Toast Skagen med dill, sitron og løyrom.
Ovnsbakt kveite med asiatisk urtesaus, søtpotet og aspargesbønner.
Franskinspirert ostekake med bringebærfyll og mandelbunn.
(ingen allergener)
Trykk for mer info
Frisk, grønn asparges med marinert sopp og soltørkede tomater.
Linsebiff med urtetomatsaus, grønnsaker og Vildmosepoteter.
Jordbær- og rabarbrasuppe (sesongvare).
(egg, melk, sennep, fisk, skalldyr, hvetegluten, peanøtter)
Trykk for mer info
Soltørkede tomater.
Sorte oliven.
Kyllingspyd tandoori.
Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret.
Hvitløksfreste scampis på spyd.
Spanske kjøttboller i tomatsaus (varmes hos dere).
Kyllingspyd satay med peanøttsaus.
Ost og druespyd med physalis.
Grønnsaksfat med kremet estragondip.
Focaccia og aioli.
(egg, sennep, melk, soya, fisk, skalldyr, bløtdyr, hvetegluten, peanøtter, sesamfrø)
Trykk for mer info
Soltørkede tomater.
Marinerte Kalamata oliven.
Kyllingspyd tandoori.
Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret.
Hvitløksfreste tigerreker på spyd.
Kamskjellspyd red curry.
Indonesisk kyllingspyd.
Peanøttsaus.
Skivet andebryst med Pekingandsaus.
Vietnamesiske vårruller med dipsaus (Varmes hos dere).
Spanske kjøttboller (varmes hos dere).
Parmaskinke med aspargestopper.
Ost og druespyd.
Focaccia og aioli.
(melk, fisk, skalldyr, hvetegluten)
Trykk for mer info
Hvitløksfreste scampis på spyd.
Pannekakerullade med kremet ost og røket ørret.
Kyllingspyd tandoori.
Canapè-krustader med skagenrøre, dill og Steinbit-rom.
Ost- og druespyd.
Denne menyen passer best der man tradisjonelt ville servert canapeer.
(egg, melk, sennep, soya, sesamfrø, skalldyr, hvetegluten)
Trykk for mer info
Parmaskinke m/aspargestopper.
Hjemmelagede chorizopølser i tomat m/eplecider (varmes i ovn 160 grader i 20-25 min.).
Potetsalat på nykokte poteter.
Marinerte scampis.
Chili- og hvitløksmarinerte kyllingspyd.
Indrefilet av okse m/japansk tataki.
Andebryst penslet m/Pekingandsaus.
Ostefat og kjeks.
Sorte oliven.
Kremet salat med eple, broccoli og granateplekjerner.
Focaccia og Aioli.
(egg, sennep, melk, hvetegluten, rug gluten)
Trykk for mer info
Egg, melk, mandel, hasselnøtt, valnøtt, pistasienøtt, cashew, pekannøtt, macademianøtt og peanøtter
Vegetartapas - (Vegansk på oppfordring)
Vi tilpasser helt vegansk ved behov (min 5 pax.).
Edelostpai.
Capresse – tomat og løksalat med frisk mozzarella og basilikum.
Vårruller med chilidip (varmes hos dere).
Vegetarboller i sprek tomatsaus (varmes hos dere).
Marinert sopp og asparges med soltørkede tomater.
Kremet potetsalat med vårløk.
Sorte kalmataoliven uten stein.
Morbiere ost på rug med fikenmarmelade.
Focaccia og aioli.
(skalldyr, egg, soya, hvetegluten)
Trykk for mer info
Lårfilet av kylling.
Asiatisk svinenakke.
Indrefilet av okse.
Tigerreker på spyd.
Grillet ananas.
Mango- og agurksalat med chili, koriander og granateplekjerner.
Nasi Goreng – stekt ris.
Asiatisk grillsaus.
(fisk, melk, soya, hvetegluten)
Trykk for mer info
Colamarinerte, amerikanske baby back ribs tilberedt på tradisjonelt vis.
Honning -og hickoryglasserte kyllinglår.
Helgrillet Tenderloin – ytrefilet av okse, maiskolber, bakte søtpoteter og Cæsarsalat med brødkrutonger.
BBQ-sauser.
Focaccia og aioli.
(fisk, melk, egg, sennep, soya, hvetegluten)
Trykk for mer info
Helgrillet lammelår fylt med friske urter, persille og hvitløk.
Ratatouille, urtestekte poteter, 3 grillsauser.
Middelhavssalat.
Focaccia og aioli.
Tzatziki.
(skalldyr, Fisk, melk, egg, soya, sennep, hvetegluten)
Trykk for mer info
Helstekt indrefilet av okse.
Bakt laksefilet med kremet saus på lime og chili.
Tigerreker på spyd.
Grillede spyd med små paparika.
Grillet cherrytomat.
Cæsarsalat med brødkrutonger.
Urtestekte poteter.
Focaccia og aioli.
Grillsauser.
(soya, sennep, melk, hvetegluten, rug gluten, fisk)
Trykk for mer info
Helgrillet ytrefilet av hjort.
Villsvin-nakke.
Ørretfilet med dillsmørsaus.
Grillede spyd med småpaprika.
Nypotetsalat.
Salat på epler, broccoli, blomkål og granateplekjerner.
Steinovnsbakt surdeigsbrød, ramsløkssmør.
3 grillsauser.
(egg, melk, sennep, sesamfrø, skalldyr, hvetegluten, sulfit, gluten)
Trykk for mer info
2 typer sild på dansk vis
Koldfisk med skalldyr
Røkelaks med eggerøre
Pannestekt rødspette med dansk remulade
Danske Frikadeller med rødkål
Lun leverpostei med bacon og sopp
Hakkebøff med karamellisert løk
Div. Oste og fruktsalat
Brød og smør
(egg, melk, soya, sennep, fisk, skalldyr, hvetegluten, sesamfrø)
Trykk for mer info
En smaksreise gjennom fem verdensdeler. Her får du det beste fra alle kontinenter.
Angusokse med carpacciokrem og parmesan.
Indisk kylling tandoori.
Vietnamesiske vårruller - (varmes hos dere).
Sitron- og dillmarinerte tigerreker.
Pai Deauville - med edelost og broccoli - (varmes hos dere).
Parmaskinke med grønn asparges.
Kylling- og scampifrikadeller i asiatisk saus - (varmes hos dere).
Garnfangst ørret (røkt) med urtecreme.
Tomat- og løksalat med basilikum og sorte oliven.
3 sorter ost med kjeks, druer og fikenmarmelade.
Focaccia og aioli.
(egg, fisk, melk, sennep, hvetegluten)
Trykk for mer info
Røket ørret med eggerøre.
Parmaskinke med aspargestopper.
Økologisk roastbeef med ramsløkremulade, rødløk og cornichons.
Lettrøkt kalkunbryst med eplechutney.
Kremet potetsalat på nykokte poteter.
Fransk brie, kjeks og druer.
Fikenmarmelade.
Focaccia og aioli.
(egg, melk, soya, sennep, sesamfrø, hvetegluten, fisk, skalldyr)
Trykk for mer info
Teriyakigrillet kyllingbryst.
Scampi i hot-sweet-chili.
Andebryst med gressløk og penslet med pekingang-saus.
Tunfisk Sashimi med grillet asparges og Penzosaus (pakkes individuelt til hver gjest).
Taipei - frikadeller med scampi og kylling - varmes i ovn, 160 grader 5-7 min.
Japansk oksefilet Tataki.
Vårruller med dipsaus - varmes i ovn, 160 grader 6-7 min.
Lime-marinert laksesalat med spinatblad, mango og granateple.
Nudelsalat med thaibeef og sesamfrø.
Focaccia og aioli.
(egg, melk, sennep, hvetegluten, skalldyr)
Trykk for mer info
Økologisk roastbeef med sauce remoulade.
Hvitløksfreste scampis.
Rosette- fransk spekepølse.
Pai Deauville - med edeloster og broccoli (varmes hos dere).
Estragoncreme.
Potetsalat på nykokte poteter med vinaigraitte.
Urte- og ostespekket kyllingbryst.
Middelhavssalat med avocadodressing.
Franske oster med druer, kjeks og fikenmarmelade.
Steinovnsbakt surdeigsbrød og aioli.
(egg, melk, pinjekjerner, sennep, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvetegluten)
Trykk for mer info
Parmaskinke med aspargestopper.
Sitronmarinerte kyllingbryst med pesto.
Hvitløksmarinerte scampis frest i olivenolje.
Salame Napoli.
Fine skiver av av gjøkalv med carpacciocreme og revet parmesan.
Pastasalat frutti di mare.
Caprese; Plommetomat, basilikum og fersk mozarella.
Italienske oster, druer og grissinis.
Fikenmarmelade.
Siciliansk kylling med krydret saus på tomat og aubergine (varmes i ovn 160 grader 20-25 min.
Focaccia og aioli.
(egg, melk, sennep, fisk, skalldyr, hvetegluten, rug gluten)
Trykk for mer info
Røket ørret med eggerøre.
Sitron- og dillmarinerte scampis.
Parmaskinke med aspargestopper.
Økologisk roastbeef med ramsløkremulade.
Kremet potetsalat.
Lettrøkt kalkunbryst med eplechutney.
Håndstekte biffkarbonader med stekt løk - varmes hos dere.
Tre sorter ost, kjeks og druer.
Fikenmarmelade.
Steinovnsbakt landbrød.
Smør.
(egg, melk, sennep, hvetegluten, pinjekjerner)
Trykk for mer info
Vi tilpasser helt vegansk ved behov (min 5 pax.)
Pai med edelost.
Løk og broccoli (varmes lett hos dere).
Marinert sopp, asparges og soltørkede tomater.
Pastasalat med pesto og pinjekjerner.
Vårruller med chilidip (varmes hos dere).
Salat med mango, agurk, spinat og granateplekjerner.
Ostefat med druer.
Kjeks og fikenmarmelade.
Houmus.
Focaccia og aioli.
Trykk for mer info
Ertestuing, Baconfett, Sirup, Mandelpoteter, Brunost
1 x Kr.550,-
2 x Kr.750,-
(egg, melk, sennep, fisk, skalldyr, hvetegluten, peanøtter, sesamfrø)
Trykk for mer info
Vår kalde juletapas inneholder alle tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette jule følelsen. Den har alt fra hjemmelaget akevittsild, Kaldrøkt laks fra Stranda, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske på julebordet.
Alt er hjemmelaget fra bunnen av. Serveres best som buffet og sittende til bords, eller stående med en tallerken og liten gaffel.
Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer.
Sylte fra Ertnes kjøtt
Rødkålsalat
med aprikos, valnøtter, granateple og appelsin
(nøtter (valnøtter),sennep)
Hjemmelaget akevittsild
(fisk, sennep)
Kaldrøkt laks fra Stranda
(fisk)
Hjemmelaget leverpostei fra vårt kjøkken
med sprøstekt bacon og syltet rødløk
Eggerøre med gressløk
(egg,melk)
Tynne skiver av kald ribbe
Skagenrøre med reddik og dill
(skalldyr, egg)
Rakfisk fra Valdres
med rødløk, rømme, rødbeter og lefser
(fisk, melk, hvete(gluten))
Potetsalat med rømme og eple
(melk)
Blåmuggost med nøtter og gulrot marmelade
(melk, hasselnøtter, valnøtter)
Landbrød fra Råde bakeri(hvete)
Meierismør
(melk)
(melk)
Trykk for mer info
Pinnekjøtt tilberedt i tråd med vestlandsk tradisjon.
Vossakorv.
Mandelpoteter.
Hjemmelaget rotmos og sjy.
(melk, hvetegluten)
Trykk for mer info
Ribbe.
Julepølser.
Håndstekte medisterkaker.
Mandelpoteter.
Husets hjemmelagde julesaus.
Surkål, rødkål og svisker.
Rårørte tyttebær.
(egg, melk)
Trykk for mer info
(melk)
Trykk for mer info
(melk, skalldyr, nøtter, selleri, lupin)
Trykk for mer info
Beskrivelse
Hummersuppe med karry krem og cognac.
(gluten, egg, skalldyr, fisk, peanøtter, nøtter, selleri, sennep, sulfitter, lupin)
Trykk for mer info
a,b,c,i
Trykk for mer info
(nøtter, selleri)
Trykk for mer info
Pinnekjøtt tilberedt i tråd med vestlandsk tradisjon.
Vossakorv.
Mandelpoteter.
Hjemmelaget rotmos og sjy.
(skalldyr, nøtter, sennep, sulfitter, lupin)
Trykk for mer info
Ertestuing, Baconfett, Sirup, Mandelpoteter, Brunost
1 x Kr.550,-
2 x Kr.750
(gluten,egg,nøtter,selleri,sennep)
Trykk for mer info
Juletallerken inneholder:
Ribbe.
Julepølser.
Håndstekte medisterkaker.
Mandelpoteter.
Husets hjemmelagde julesaus.
Surkål, rødkål og svisker.
Rårørte tyttebær.
(egg, peanøtter, selleri, sennep, sulfitter)
Trykk for mer info
Beskrivelse
Filet av kalv.
(peanøtter, nøtter, selleri, sulfitter, lupin)
Trykk for mer info
Beskrivelse
Dansk hakkebøff med fløtesaus, hjemmelaget agruksalat, karamelisert løk, kokte poteter og dagens grønnsaker.
(egg, peanøtter, selleri, sennep, sulfitter, lupin)
Trykk for mer info
Beskrivelse
Kyllingfilet med estragon saus, valgfri potet, sautert sjampinjong, løk og paprika.
(melk, nøtter)
Trykk for mer info
(egg, nøtter)
Trykk for mer info
Beskrivelse
Crème brûlée med bringebærsorbet.
Trykk for mer info
Trykk for mer info
Trykk for mer info
Trykk for mer info
Trykk for mer info
Trykk for mer info
Designet og utviklet med Webflow av We Made